Peki ya ölenleri ne yapacağız, neden öldüler ?
Cesare Pavese/ Tepedeki Ev

14 Temmuz 2021 Çarşamba

Red Pill'ci olalım yaa, iyi oluyormuş diyorlar! Bölüm 1

 Yazımı biraz dağınık yazıcam, çünkü aklımda sürekli röportaj veriyorum ama yazmaya gelince not çıkarmak bilmem silip silip tekrar yazmak pek hoşuma gitmiyor. 

Öncelikle kendimize karşı dürüst olmakla başlayalım. Ben güzel kızdan hoşlanıyorum; alımlı, bakımlı, tatlı yüzü beğeniyorum. Kadınların da güçlü erkek istemesine laf etmiyorum, yine de olayı daha kişisel boyutta kavramakta fayda var. 

Çünkü dünyayı inandırdıkları şey ne onların. Neredeyse bütün iyi karekterli ve ahlaklı düşünceler feminendir. Maskülen olarak sahiplenme ve birkaç cart curtu alabiliriz. Ama eğer sen bu duygulara sahipsen de gizlemen hayrına olur deniyor. Benim cevabım ne? hayır.

Ben eşcinsel değilim, benim arkadaş olabildiğim insanlar hep duygusal insanlardı ve biz birbirimizi Seviyorduk. Aşk hormonal olabilir, tamam. Sevgi dediğin şey öyle değil. Sevgi özden gelmeli. Feminen sevecenlik dediğiniz şey zaten bu yüzden aldatıcı oluyor, özden gelmiyor çünkü. 

Duygusal erkekler kaybeder adlı düşünceye sahip insanlar mesela kötüdür. Kötü kızlar da bunlara bayılır çünkü onların iyilikleri feminendir, özden gelmemektedir. İyi kızlar da düşebilir elbet ama 1 kez belki 2 ama aslında olmamalı. Kötü insanlardan kaçarak ders almalısınız. Kötü olarak sadece bu değersiz dünya hayatını. Allah Kuran'da her yerde dünya hayatı için değersiz demez, değersiz dünya hayatını aslında bize çeşitli şekillerde tanımlar. Yani aslında dünya hayatı boş ve değersiz değildir. Gerçek sevgi ve gerçekten sevgi dolu insanlar vardır.

Kötü kızlara güzelliğinden, tatlılığından ve feminen iyi kalpliliğinden etkilenerek düşen erkeklerden bahsedelim. Ondan önce "hiç kimse sadece kötü değildir, millete laf atmaya gerek yok senin de kötü yanların var" diyenler için bir alıntı yapalım. Cesare Pavese'nin Yaşama Uğraşı'ndan 1938 20 Haziran'da yazıyor. "Hepimiz kötü şeyler düşünürüz ama pek seyrek kötülük yapabiliriz, Hepimiz iyi şeyler yapabiliriz ama iyi şeyler düşünebilenlerimiz pek azdır." O kızlar da o erkekler de aslında iyi şeyler düşünmüyorlar, kurdukları hayat hakikaten de Cemre Demirel'in dediği gibi ya**ak gibi. 1 kez buna düşen erkek 2. kez düşmemeli düştüyse de 3'ü yapmamalı. Zaten muhtemelen eğreti duracaktır, ama değişen ve bir halt becerdiğini sanan erkekler sadece kendi gibi bir gerzek beceriyor veya romantik ilişki de kuruyor olabilir sözüm ona. İyi olmanın övüldüğü bir dünyada olmadığımız bir gerçek kadınıyla erkeğiyle. Açık giyinmenin iyi bir şey, özgür bir şey olduğunu düşünüyorlar. Duygusal insanlarla oynuyorlar. Genel olarak tüm erkeklerden bence kendilerinden bile nefret ediyor olmalılar. İnsan değişir başka bedenlerde sevişir niye suçluluk duyalım ya ziyan olmayıx. Sen zaten ziyan olmuşsun hala farkında değilsin olmayacaksın.

Devam edecek...

 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder